Въвеждат пропускателен режим на стадиона в Свищов

Спорт

15-02-2018, 13:20

Снимка:

община Свищов, архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Полицията ще следи за реда и контрола

Контрол и пропускателен режим на стадион „Академик” в Свищов въведе със своя заповед кметът на общината Генчо Генчев. Игрището, лекоатлетическата писта, трибуни и сградата за физкултурни нужди ще се ползват вече по строги правила. Забранява се предлагането на алкохолни напитки в спортната зона в деня на спортното мероприятие и до три часа след неговото приключване.
Лица в нетрезво състояние или под влияние на наркотици следва незабавно да бъдат отстранявани от спортната зона.
До територията на спортната зона в дните на спортни мероприятия се допускат само лица и превозни средства, които притежават право на достъп. Правото на достъп се удостоверява с входен билет, служебен пропуск или покана.
На територията на спортната зона няма да се допускат лица, които отказват да бъдат проверени; лица, в които се открият предмети, чието внасяне на територията на спортната зона е забранено; лица в нетрезво състояние или под въздействие на наркотични или упойващи вещества; малолетни лица без пълнолетен придружител; лица с наложена принудителна административна мярка забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов