Велико Търново с награда за успешно популяризиране на туризма

Мисия

15-02-2018, 16:51

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Призът дойде на Международната борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2018

Велико Търново получи специална награда за успешно популяризиране на туризма на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2018. Призът се дава ежегодно в рамките на изложението от специализираното списание „Туризъм и отдих“. Наградата бе връчена на управителя на Общинската туристическа агенция Борислав Йорданов на официална церемоня от доц.д-р Соня Алексиева.

„Това е признание за нашите усилия да популяризираме  и наложим Велико Търново като най-добрата целогодишна дестинация за културен туризъм в България“,подчерта Борислав  Йорданов при получаване на наградата и покани присъстващите на церемонията на 15-та Международна туристическа борса „Културен туризъм“, която ще се проведе в старата столица от 19до 21 април т.г.

На ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2018 в столицата  Общинката туристическа агенция „Царевград Търънов“ представя болярския град на  щанд от 35 кв.м., атрактивно съчетаващ културно-историческите забележителности и новите туристически маршрути и атракции в града и околностите му.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов