Вечер на желанията организираха младежки организации в Търново

Велико Търново Лайф

15-02-2018, 16:56

Снимка:

Градски ученически парламент

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Концертът се проведе на паметника „Асеневци“

За четвърта поредна година концерт по случай 14 Февруари – Ден на влюбените организираха от Градски ученически парламент и Младежката мрежа към КТ „Подкрепа“ с подкрепата на Община Велико Търново, ЦМЕДТ „Амалипе“, Младежки дом и РЗИ.

Концертът се проведе на паметника „Асеневци“ и в него взеха участие певиците Лилия Ангеличева и Мирослава Драшкова, невероятно изпълнение на китара от Драгомир Митев плени публиката, а магията на танца с огън представи Деян Караджов.

По рано през деня пред сградата на Общината се раздаваха презервативи и балони, а всички желаещи, които искаха можеха да се изследват безплатно и анонимно за ХИВ/СПИН в специален мобилен кабинет.

„Празникът на влюбените е един прекрасен повод да кажем на всички хора, че е по-добре да се обичаме, а не да се мразим. Всичко е по-хубаво, когато има любов по света, за това се обичайте“ – сподели председателя на Ученическия парламент Савина Иванова.

Следващата акция на младите ученици ще се проведе в „Клуб Седем“, където в петък от 17ч ще се проведе занимателното състезание „Triviador Life”.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)