Трима пияни и един надрусан зад волана спипа полицията за денонощие

Крими

19-02-2018, 10:19

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Двама от тях пренощуваха в ареста

Трима водачи, употребили алкохол са установени в Г. Оряховица и с. Обединение. Вчера в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил «Ситроен», управляван от 66-годишния Д. Д. от гр. Лясковец. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,39 промила. Той е дал кръвна проба. 

Същия ден в железничарския град е извършена проверка и на лек автомобил «Нисан Алмера», управляван от 34-годишния Й. И. от същия  град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,50 промила. Й. И. е отказал кръвна  проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. 

Тази нощ при провеждане на специализирана полицейска операция на пътя Плевен - Бяла служители от РУ – П. Тръмбеш са извършили проверка на лек автомобил «Опел Астра», управляван от  33-годишния М. К. от с. Никюп. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,86 промила. М. К. е отказал кръвна проба. По трите случая са образувани бързи производства.

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на РУ – Г. Оряховица и иззеха канабис от автомобила. Вчера в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил «Нисан», управляван от 21-годишния М. А. от с. Полско Косово. В хода на проверката в пътник в автомобила – 36-годишния Д. Й. от същото село е намерена и иззета листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на тетрахидроканабинол. М. А. е отказал кръвна проба. Той е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е започнато бързо производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов