Четирима делегати от община Свищов са взели участие в VIII конгрес на БФС

Спорт

20-02-2018, 16:33

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

На 16 февруари в София се проведе VIII конгрес на БФС, в който участие са взели и четирима делегати от община Свищов, съобщават от местната администрация.

Делегатите са представлявали 4 футболни клуба, които са членове на БФС и с гласовете си са били част от избора за президент на Българския футболен съюз.

Заместник-кметът Борислав Замфиров, като председател на УС на ОФК „Академик Свищов“, е бил избран за делегат на общинския футболен клуб.

Заедно с него в Конгреса взеха са взели общинският съветник Милен Иванов – делегат на  ФК „Изгрев 93“, с. Царевец; кметът на с. Козловец Борис Велев – делегат на  ФК „Земеделец Елит“, с. Козлавец и Радослав Атанасов – делегат на ФК „Бенковски“, с. Българско Сливово. "Четиримата делегати отговорно дадоха своя глас и станаха част от избора за ръководител на родния футбол, за следващите четири години", се казва в съобщението на Общината.

На Конгреса бяха номинирани трима кандидати за президент на БФС и след гласуването на делегатите, със значително мнозинство от 463 гласа отново бе избран Борислав Михайлов за президент на БФС. За Любослав Пенев гласуваха 36 делегати, а за Ивайло Дражев – 5.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов