Великата Стоянка Мутафова ще гостува в Горна Оряховица

Мисия

21-02-2018, 11:05

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На 6 март тя ще се срещне със свои почитатели в Зала 1 на Общината

Голямата актриса Стоянка Мутафова ще гостува в Горна Оряховица месец след като навърши 96 години. На 6 март тя ще се срещне със свои почитатели в Зала 1 на Общината. Поводът за гостуването е представянето на биографичната книга „Добър вечер, столетие мое!“, посветена на легендата на българския театър.

Автор на книгата е дъщерята на актрисата - Мария Грубешлиева - Муки. Книгата представя живота на великата българска актриса Стоянка Мутафова - бурен, превратен и интересен, изпълнен със смешни и тъжни моменти и с много предизвикателства и успехи, той е пред вас в цялата си пъстрота.

Любимата актриса на поколения българи Стоянка Мутафова разказва искрено и с чувство за хумор за себе си и за хората, с които е живяла и работила. Мемоарите ? са своеобразна галерия на нейното столетие - родена през 1922 година, тя и до днес, на 96-годишна възраст, продължава да играе на театралната сцена и да прави турнета. Представянето започва в 18.00 часа и е с вход свободен, за да може всеки, който пожелае да се докосне до ярката личност на Стоянка Мутафова, да се снима с нея и да получи автограф.

Събитието ще премине под патронажа на кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и със съдействието на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Водещ и организатор на турнето е Евгени Боянов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов