Министерство на спорта и община Велико Търново се срещат с организации, работещи с младежи

Мисия

22-02-2018, 11:10

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Срещата е утре в Старата столица

Министерство на младежта и спорта, съвместно с Община Велико Търново организират утре среща с представители на организации, работещи със и за млади хора. Целта  е запознаване на участниците с дейността на дирекция „Младежки политики“ към ММС, основните инструменти за реализиране на политиките за младежта, представяне на Национална програма за младежа (2016-2020), Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта, както и приоритетните теми и събития за сектор „Младеж“ в рамките на българското председателство на Съвета на ЕС.

Срещата е насочена както към юридически лица с регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, за осъществяване на дейност в обществена полза, които са допустимите бенефициенти по националните програми, така и към млади хора с интерес към процесите по разработване и реализиране на политики на национално и местно ниво.

Срещата ще бъде официално открита от г-жа Ваня Колева – заместник-министър на младежта и спорта и кмета на Община Велико Търново г-н Даниел Панов.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов