Пътната обстановка в община Горна Оряховица е нормална при зимни условия

Мисия

26-02-2018, 15:13

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Пътната обстановка в община Горна Оряховица е нормална при зимни условия. Няма постъпили сигнали за проблеми на дежурните телефони в Общинския съвет за сигурност.

8 машини работят по уличната мрежа в Горна Оряховица от тази нощ. Снегът се почиства и се опесъчава. Обработена е централната градска част, второстепенните улици във всички квартали. Снегопочистващата техника продължава работа и в момента. Фирма „Клинър“ разполага с достатъчно количество пясък и сол. На дежурните телефони на фирмата не са получавани сигнали за проблеми. Работници на „Клинър“ и Общинското предприятие „Пътно поддържане, инфраструктура и озеленяване“ почистват с гребла спирките на градския транспорт, тротоари, централните алеи в парковете.

Припомняме, че фирми и други организации, трябва да почистят тротоарите и площите пред стопанисваните от тях обекти, за да не се затруднява преминаването на пешехозците. Задължение на гражданите е да почистят тротоарите и прилежащите площи пред домовете си. 

От почистващата фирма апелират към шофьорите да не спират безразборно на пътното платно, за да не се затруднява преминаването на почистващата техника. 

 

Нормална при зимни условия е обстановката в населените места.

Припомняме, че при проблеми със снегопочистването, гражданите могат да се обаждат на телефоните:

0888 98 46 50 - фирма "Клинър" ООД - на разположение 24 часа; 0618 6 02 16 и 0885 807 997 - Дежурни при Общинския съвет за сигурност в Община Горна Оряховица

062 623 991 - Областно пътно управление - за републиканската пътна мрежа

Дежурните телефони са публикувани на сайта на Община Горна Оряховица в секция „Снегопочистване“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов