Зимни условия по пътищата, ето какви ограничения са въведени в региона

Животът

26-02-2018, 17:04

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Продължава да е усложнена  пътната обстановка на територията на областта. Нека водачите да тръгват на път с подготвени автомобили и да се съобразяват с пътната обстановка и атмосферните условия.
Ограничено е движението по път III-405  Алеково – Козловец поради снегонавяване и нулева видимост /въведено в 00:37 ч./ .Ограничено е и движението по път  III-407 Павел – Совата за МПС над 12 т. поради снегонавяване и нулева видимост /въведено в 00:51 ч./. Екипи на полицията пренасочват товарните по обходни маршрути. Спират се и тежкотоварните автомобили над 12 тона, пътуващи по направление Русе. Към момента няма въведени други ограничения на територията на областта. Проходът на Републиката е затворен само за МПС над 12 т.
Поради влошената зимна обстановка всички училища на територията на общините Свищов и Павликени ще останат затворени на 27 и 28 февруари. На територията на община Сухиндол от училище ще бъдат освободени само пътуващите ученици. 
Областният управител проф. д-р Любомира Попова е в постоянна връзка с колегите си от съседните области, както и с Областно пътно управление, ОД на МВР, ОД ПБЗН и БЧК. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов