Арестуваха бивш кмет в Свищовско

Крими

27-02-2018, 21:55

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Петър Йозов вилнял в кметството, посегнал на полицай

Бившият управник на свищовското село Ореш е бил арестуван снощи, след като вилнял в местното кметство. Екшънът се разиграл, когато Петър Йозов и синът му били привикани за разпит.

Поводът бил множеството жалби, които пишел до всевъзможни институции срещу настоящия кмет Любомир Иронов и срещу градоначалника на Свищов Генчо Генчев.

Наскоро в сигнал до Главния прокурор Йозов наклеветил всички кметове на населени места, че са "мафиоти, а управникът на общината Генчо Генчев е шефът на мафията". Заради тези доноси, Йозов бил повикан да даде показания.

Той обаче влетял разярен в кметството и започнал да буйства. Нахвърлил се с юмруци и ритници върху Любомир Иронов и го ударил в гърдите. Посегнал и на полицейския инспектор. Разлютеният бивш кмет на Ореш потрошил компютър, принтер и вратата на една от канцелариите. Иронов и полицаят незабавно подали сигнал на телефон 112. След минути пристигнал полицейски екип от Свищов и Йозов и синът му били отведени в ареста. По случая е образувано досъдебно производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов