Второ безплатно събитие за Лична ефективност ще се проведе във Freeдом21

Животът

28-02-2018, 08:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Темата е „Внимаваш ли в картинката“

Днес от 19ч в споделеното пространство Freeдом21 на ул. Стефан Стамболов 21 във Велико Търново ще се проведе второто безплатно събитие за Лична ефективност. Темата е „Внимаваш ли в картинката“ и ще обхване както теоретична, така и практична информация за вниманието и как да го насочваме правилно, за да сме по-ефективни, по-продуктивни и по-успешни в това, с което се занимаваме.

Лектор на събитието ще бъде Георги Георгиев – психолог по образование, специализирал в когнитивно-поведенческата терапия. Той е основателя на проекта Лична ефективност, който включва полезни статии и практични материали за ефективност, организиране на времето, постигане на лични и професионални цели, както и много други практически съвети и инструменти.

Събитието е подходящо за работещи, хора на свободна практика (фрийлансъри), предприемачи, собственици на бизнес, студенти, както и хора, които имат повече от 1 занимание и искат да са ефективни в тях.

Основни партньори и съорганизатори на събитието са предприемаческата организация Start It Smart | Veliko Tarnovo и Freeдом21 – споделено работно пространство и място за събития.

До момента, през януари се проведе и първото събитие от поредицата, на което присъстваха над 50 души, които получиха 3 конкретни практически съвета как да управляват енергията и времето си по-ефективно. Организаторите планират през март още 1 финално събитие, след което ще започне и записването за цялостен курс по методологията за Лична ефективност, създадена от Георги Георгиев.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)