Във Велико Търново настъпват промени в движението на 3-ти март

Мисия

28-02-2018, 10:10

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Причината е честването на Националния празник

Във връзка с подготовката и провеждането на събитията, в рамките на програмата за честването на Националният празник и отбелязване на 140-та годишнина от Освобождението на България, във Велико Търново въвеждат временна промяна в организацията на движението на моторни превозни средства.

На 3 март /събота/ се затварят за движение : улица „Васил Левски“ от  кръстовището с ул. „Христо Ботев“ до кръстовището с ул. „Цар Освободител“ за времето от 09,30 до 12,30 ч. ; площад „Цар Асен I“ и прилежащите улици за времето от 19,45 до 20,30 ч. : ул. „Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул. „Читалищна“ до площад „Цар Асен I“; ул. „Читалищна“ в участъка от кръстовището с ул. „Михаил Кефалов“ до площад „Цар Асен I“; ул. „Климент Охридски“ в участъка от площад „Цар Асен I“ до каменния мост на река Янтра; ул. „Михаил Кефалов“ в посоката на движение от кръстовище „Обходен път Царевец“ –ул. „Крайбрежна“, ул.“Сливница“ до кръстовището с ул. „Читалищна“ .

Автобусите от градските линии № 50 и № 110 с крайна спирка в кв. „Асенов“ –обръщало пред бившият завод „Мавриков“, ще ползват обходен маршрут по: ул. „Читалищна“ , ул.“Михаил Кефалов“ , път около Царевец  и в обратна посока след Царевец  по ул. Сливница“,  „Теодосий Търновски“, ЖП гара, Южен пътен възел и ул.“Христо Ботев“



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов