Полицията разкри двама крадци на портфейли

Крими

01-03-2018, 10:20

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Разследват обир на жилище в Търново

Кражба на портмоне разкриха служители на полицейското управление във В. Търново. В началото на февруари тази година в управлението е бил получен сигнал от 22-годишна жена от с. Ресен, че в магазин в града й е бил откраднат портфейла, с намиращи се в него 240 лв. От проведените действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 37-годишния Д. К. от с. Масларево. Той е възстановил вещите на потърпевшата. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

44-годишен мъж от Г. Оряховица е извършил кражба на портмоне със 150 лв.  от нощно заведение в железничарския град, установиха местни криминалисти. Деянието е извършено на 18 февруари. В хода на разследването е установено, че извършител е В. А., известен като «Мадоната», известен на полицията и осъждан. Инкриминираните вещи са установени и върнати на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Кражба на 100 лв., документи, бижута и ключове от жилище в областния град, разследват местни криминалисти. Престъплението е извършено в периода 20-27 февруари. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов