Красимир Балъков: Чака ни битка!

Спорт

02-03-2018, 16:14

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

„Етър” приема „Черно море” в поредния кръг на Първа лига, мачът е в събота от 12:30 ч. на стадион „Ивайло”. Добрата новина от великотърновския клуб е, че няма проблеми с наказани и контузени състезатели. Амбицията е тимът най-после да вземе първата си пролетна победа.

„Нямаме други очаквания, освен победа. Реалисти сме, шансовете ни са 50:50, но разчитаме на подкрепата на нашата публика. Чака ни битка, подготвени сме за битка! „Черно море“ е здрав отбор, при този терен и условия мачът ще бъде повече на характер и воля за победа. Момчетата са наясно какво ги очаква, искам от тях само да бъдат напълно спокойни и да дадат всичко от себе си, и дано този път имаме и малко късмет“, коментира главният мениджър Красимир Балъков.

Стадион "Ивайло" от два дни се чисти активно и ще е готов за мача. Билетите за двубоя от днес се продават в офиса на „Етър“ на стадион „Ивайло“, като от клуба призоваха талоните да се купуват предварително, за да няма струпвания по касите в минутите преди мача. От петък сутринта със заповед е затворен паркингът пред стадион „Ивайло“, за да боже да бъде изчистен от снега и се призовават гражданите да преместят колите си. В деня на мача – събота, касите пред стадиона ще бъдат отворени от 11:00 ч. за продажба на билети и се отварят входовете за влизане.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов