Академия за лидери организират студенти от ВТУ

Мисия

05-03-2018, 10:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Двудневното обучение ще се проведе 23-24-ти март в зала „Европа“

Дипломатическият клуб „Имхотеп“ към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий” ще проведе първата в старопрестолния град „Академия за лидери“. Двудневното обучение ще се проведе 23-24-ти март в зала „Европа“ на университета. Задачата, която младежите са си поставили чрез събитието да подкрепят своите активните състуденти, които проявяват амбиция да бъдат най-добрите в изучаваните области.

Младежите проведоха анкета сред академичната общност и след анализ на отговорите, са достигнали до извода,че най-интересни за аудиторията ще бъдат няколко теми, заложени в програмата на семинара. Те обхващат поведението на публичните лица в социалните мрежи и медиите, възможностите за изготвяне и представяне на презентации, изнасяне на лекции, не на последно място са основите на етикета и протокола.

Вече е известно името на първия от няколко лектори, които ще се включат в събитието. Това е Диана Сивинова, експерт в областта на PR и маркетинг. С присъстващите тя ще  и сподели своя над десетгодишен опит като социолог, имидж-мейкър, рекламен консултант и активен участник в няколко успешни политически кампании. Пред търновските студенти Сивинова ще говори и за качествата, визията и поведението, което трябва да има успешният лидер.
Бройките за участниците са ограничени, записването се извършва на онлайн. Само преди дни от Дипломатически клуб „Имхотеп“ споделиха, че Министерството на младежта и спорта е изразило своята официална подкрепа към събитието, което ще премине и под неговия патронаж.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов