Петима надрусани зад волана спипа полицията за денонощие в областта

Крими

06-03-2018, 10:06

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Четирима са преспали в ареста

Петима водачи, употребили наркотични вещества, са установени през изминалото денонощие на територията на област В. Търново. Вчера сутринта в Д. Оряховица е извършена проверка на товарен автомобил «Пежо», управляван от 24-годишния О. В. от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Водачът е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Същия ден около 14,00 ч. в Г. Оряховица е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 44-гдишния А. Ш. от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис. А. Ш. е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа.

Вчера около 07,30 ч. в Свищов е извършена проверка на лек автомобил «Опел Вектра», управляван от 22-годишния Н. Д. от гр. Върбица. При проверка с техническо средство за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Водачът е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа.

На 5 март в 05,45 ч.  в Павликени е извършена проверка на лек автомобил «Ситроен», управляван от 29-годишния Д. Й. от Павликени. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на амфетамин. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Тази нощ в 01,20 ч. в Стражица е извършена проверка на лек автомобил «Деу Матиз», управляван от 30-годишния Н. Т. от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на тетрахидроканабинол.  Н. Т. е отказал кръвна проба. По всички случаи са образувани бързи производства.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов