И дела за пране на пари се водят срещу ало измамници

Крими

08-03-2018, 18:40

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Срещу телефонни измамници се водят и разследвания за пране на пари, съобщи във Велико Търново главен комисар Георги Арабаджиев заместник главен секретар на МВР. 
Той уточни, че това са досъдебни производства, които трябва да докажат, че пари, получени по престъпен начин, посредством телефонни измами, след това се легализират чрез други законни дейности. 
Както вече съобщихме, представители на ръководството на МВР участваха в годишния отчет за 2017 година на Областната дирекция във Велико Търново. Положителна е оценката за работата на дирекцията. 

Гости на отчет-анализа бяха гл. комисар Георги Арабаджиев, заместник-главен секретар на МВР, зам.-директора на ГД „БОП“ старши комисар Стоян Темелакиев, областния управител проф. Любомира Попова, Окръжния прокурор Емил Денев, Районния прокурор на В. Търново Тихомир Шабов и директорът на РД“ПБЗН“ – В. Търново комисар Красимир Кръстев. Гостите благодариха за добрата съвместна работа със служители на ОДМВР – В. Търново, поздравиха ги за постигнатите резултати и им пожелаха здраве и още много успехи. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов