Моторист е пострадал при катастрофа

Крими

11-03-2018, 15:37

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Парти грил едва не подпалил търновски дом

В събота следобед горнооряховски огнеборци са били вдигнати по тревога заради катастрофа на пътя Долна Оряховица – Драганово. В участъка се сблъскали „Фолксваген Пасат“ и мотоциклет „Хонда“. При удара сериозно е пострадал мотористът. Трима спасители от Сектор „СОД“- Горна Оряховица с един специализиран автомобил са се притекли, за да окажат помощ и да обезопасят мястото. Спасителният екип е оказал съдействие на Спешна помощ за натоварването на пострадалия моторист, личи от бюлетина на РДПБЗН.

Шестима пожарникари се наложило да влязат във великотърновски апартамент, за да се справят с пламнал парти грил. Сигналът за инцидента на ул. „Баба Мота“ е подаден по обяд в съботния ден, на спешния телефон. Два екипа търновски огнеборци незабавно се притекли, като сериозен пожар и щети не са допуснати.

Сухи треви и комин са горели още в региона през топлия почивен ден, няма причинени щети. В събота огнеборците са оказали съдействие с техника и при справянето с голямата авария на магистрален водопровод при Присово.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов