Двама пияни, двама надрусани и един без книжка зад волана спипа полицията тази нощ

Крими

13-03-2018, 10:20

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Единият от нарушители е преспал в ареста

Двама водачи, употребили алкохол, са установени в Г. Оряховица и Свищов. Снощи в 20,50 ч. в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил «Дайхатцу», управляван от 65-годишния С. А. от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1.59 промила. С. А. е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа.

Тази нощ в 01,10 ч. в Свищов е извършена проверка на лек автомобил «Воксхол», управляван от 38-годишния Б. Б. от Плевен. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,84 промила. Водачът е отказал кръвна проба. По двата случая са образувани бързи производства.

Вчера в с. Алеково е извършена проверка на товарен автомобил «Форд Транзит», управляван от неправоспособния М. Р. (42 г.) от с. Червена. В хода на проверката е установено, че той е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. Срещу него е започнато бързо производство.

Двама водачи, употребили наркотични вещества, са установени в Бяла черква и с. Благоево. Тази нощ в 02,30 ч. в Бяла черква е извършена проверка на лек автомобил «Пежо», управляван от 20-годишния И. А. от Павликени. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. И. А. е отказал кръвна проба. 

В 21,20 ч., отново в с. Благоево е извършена проверка на лек автомобил «Мерцедес», управляван от 19-годишния М. А. от Стражица. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на амфетамин. Водачът е отказал кръвна проба. По двата случая са образувани бързи производства.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов