Председателят на Общинския съвет в Свищов подкрепи студентския конкурс „Моят старт в бизнеса“

Мисия

22-03-2018, 10:27

Снимка:

Стопанска академия

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Надпреварата се организира от Студентския съвет на Стопанска академия

Студентски съвет при СА „Д. А. Ценов“ – Свищов, с подкрепата на Кристиян Кирилов – Председател на Общински съвет – Свищов, кани всички студенти -  бакалавър и магистър, да вземат участие в организирания на 17 април 2018 г.(вторник) конкурс на тема „Моят старт в бизнеса“.

Участието в конкурса е индивидуално. Всеки участник разработва проект на своята бизнес идея, която следва да се представи под формата на мултимедийна презентация. Времето за презентиране ще е 10 минути.

След приключване на презентацията оценяващото жури и останалите участници имат право да задават въпроси на презентиращите.

Проектите трябва да представляват синтезиран бизнес план на стартиращ бизнес на територията на България, представен под формата на презентация, която може да бъде представена на английски или на български език.

Презентациите ще бъдат оценявани от жури, включващо академични преподаватели и представители на практиката. Основни критерии при оценяването: Оригиналност и иновативност на бизнес идеята; Реалистично и детайлно планиране; Логическа обвързаност между отделните части на бизнес плана; Умения за презентиране.

Награден фонд:

Награда за първо място: 100 лв.

Награда за второ място: 80 лв.

Награда за трето място: 60 лв.

Средствата са предоставени от г-н Кристиян Кирилов – Председател на Общински съвет – Свищов.

Допълнителни материални награди са осигурени и от организаторите за най-добре представилите се участници.

Презентациите, заедно с попълнения формуляр за участие, трябва да бъдат изпратени на e-mail: ssavet@uni-svishtov.bg не по-късно от 12 април 2018 г.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов