Старата столица е носител на приза "Ангели на благодарността" - velikotarnovo.utre.bg

Старата столица е носител на приза "Ангели на благодарността"

25 март 2018, 17:00 | Velikotarnovoutre

Великотърновският кмет, заедно с кметовете на София, Бургас, Варна и Стара Загора са тазгодишните носители на статуетката "Ангели на благодарността" на Фондация "Искам бебе". Т.нар. "великолепна петорка" от кметове са удостоени с приза заради подкрепата и финансирането на инвитро процедури. 

На тържествена церемония преди броени дни организацията връчи годишните си призове. Статуетката, от името на кмета Даниел Панов, получи заместникът му проф. Георги Камарашев. 

Тазгодишните награди на фондация „Искам бебе” се проведоха в Народното събрание и преминаха под патронажа на председателя на Парламента Цвета Караянчева.

Сред наградените са премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Владислрав Горанов заради спазеното обещание от правителството да осигури финансиране на 4 инвитро опита за нуждаещи се пациенти и финансиране на замразяване на яйцеклетки на онкоболни жени.

Статуетките са изработени специално за събитието по проект на Бояна Пеева, художник и скулптор, дългогодишен съмишленик на "Искам бебе", дарила работата си на фондацията. 
Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета