С голям успех завърши първата студентска академия „Младите лидери”

Животът

26-03-2018, 09:00

Снимка:

ВТУ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Тя се проведе във ВТУ

С голям успех завърши първата по рода си студентска Академия „Младите лидери“, организирана от Дипломатически клуб „Имхотеп“ при Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”.

През двата дни на обучението студентите успяха да слушат лекции на едни от най-добрите експерти в своите области, които са се доказали като успешни професионалисти и лидери.

Лектори на събитието бяха г-н Антони Иванов, изпълнителен директор на „Алианц банк България“ – Велико Търново, г-н Петър Младенов, началник на отдел „Младежки политики“ в Министерството на младежта и спорта, г-жа Диана Сивинова, експерт по политически PR и г-жа Роси Георгиева, специалист по Facebook – маркетинг.

Експертите завладяха аудиторията с теми свързани с – управление и лидерство в банковия сектор, организиране и популяризиране на корпоративни и частни събития, изграждане на лидерски имидж с PR средства, вербална и невербална комуникация при преговори, облекло, поведение и бизнес етика, Facebook маркетинга - неизменна част от дигиталните канали за реклама и др.

Целта пред организаторите е обучението да се провежда ежегодно, което ще спомогне за усъвършенстването на най-активните студенти на Университета, амбицирани да бъдат лидери в своята област.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов