Община Горна Оряховица и „Национална компания индустриални зони“ ЕАД сключват меморандум

Мисия

28-03-2018, 11:21

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На церемонията по подписване ще присъства и министърът на икономиката Емил Караниколов

Утре, 29 март, от 13.30 ч. в Зала 102 на Община Горна Оряховица официално ще бъде подписан меморандум за сътрудничество между Община Горна Оряховица и „Национална компания индустриални зони“ ЕАД. Подписите си под документа ще положат кметът на Общината инж. Добромир Добрев и Антоанета Барес – изпълнителен директор на „Национална компания индустриални зони“ ЕАД. На заседание през месец януари Общинският съвет в Горна Оряховица, със свое решение упълномощи инж. Добрев да подпише меморандум за сътрудничество между Община Горна Оряховица и „Национална компания индустриални зони“ ЕАД.

На церемонията по подписване на меморандума между двете страни ще присъства и министърът на икономиката Емил Караниколов.

Подписването на меморандума цели да бъдат създадени условия за развитие на интензивна комуникация между страните, обмяна на опит и добри практики, с цел изработване на общи позиции, постигане на необходимата координация, информационен обмен за бъдещи проекти и програми, както и за реализиране на съвместни действия в тази насока.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов