Ева Майдел бе патрон на национална младежка среща

Велико Търново Лайф

02-04-2018, 16:05

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Българският евродепутат Ева Майдел от ГЕРБ/ЕНП бе патрон на 11-тата национална младежка среща в Горна Оряховица. Тази година темата на 3-дневното събитие бе „Дигиталните технологии и младите хора“ и отново събра на едно място представители на младежки парламенти и организации от цялата страна.

Ева Майдел откри събитието чрез видеообръщение, в което приветства активността  на младежите и ги насърчи да вярват в мечтите си и да бъдат упорити и постоянни в действията си, за да успяват.

По време на срещата, екипът на Ева Майдел запозна младите със съвременните възможности за кариерно развитие – нови разработени приложения за професионално ориентиране. По време на лекцията си пред тях, националният координатор на евродепутата в България, запозна аудиторията с развитието на съвременните технологии на прага на четвъртата индустриална революция – Индустрия 4.0. Част  от презентацията беше посветена и на актуалните възможности за усъвършенстване на умения и личностно развитие – стажове, конкурси и обучения.

Горнооряховският младежки парламент работи в тясно сътрудничество  с Европейския информационен офис на  евродепутата във Велико Търново през последните три години. През изминалата година Ева Майдел бе патрон на фотоконкурса „Символите на Горна Оряховица“ като благодарение на нейната подкрепа бе реализирана изложба с фотографиите на всички участници, която отново бе подредена и за Националната среща. Съвместно с екипа на евродепутата младежите са  организирали редица местни инициативи по повод Европейска младежка седмица, Европейската седмица на езиците и Деня на Европа.

През 2016-та  година младежи от  парламента бяха поканени от Ева Майдел да посетят Европарламента и лично да се запознаят с работата и.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов