Два мотора, лека кола и камион без редовни регистрации спря полицията за ден

Крими

03-04-2018, 10:25

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Единият моторист карал след употреба на амфетамин

Четири бързи производства за нередовно регистрирани превозни средства са започнати в Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Вчера  около 12:25ч. на бензиностанция в областния град е проверен мотоциклет без регистрационна табела, управляван от неправоспособния за съответната категория водач В.Е. на 17 години от същия град. Мотоциклетът е отчислен от Италия и не е регистриран в страната ни.
Вечерта в гр. Велико Търново полицаи спират л.а. „Нисан мурано” с транзитен регистрационен номер, собственост на павликенско дружество, с водач Й.Т. на 48 години. Мъжът шофирал с разрешение за временно движение, издадено от сектор “Пътна полиция” В. Търново, валидно до 11.03.2018г., и не е регистрирал автомобила по надлежния ред.
Също снощи, около 20:00ч. в гр. Лясковец е проверен т.а. „Ивеко”, управляван от правоспособния С.И. на 49 години от гр. Пазарджик, криминално проявен. Установено е, че на автомобила е поставена задна регистрационна табела, неиздадена от съответните органи.

Вчера около 15:30ч. полицейски служители извършват проверка на мотопед в с. Първомайци, управляван от неправоспособния С.С. на 19 години от същото село. Мотоциклетът е без поставена регистрационна табела и не е регистриран по надлежния ред. Проверката с техническо средство установява, че С.С. управлява след употреба на амфетамин. Момчето е задържано за срок до 24 часа. В полицията в Г. Оряховица е образувано бързо производство.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)