Дилян Млъзев : Да посрещнем Великден с преклонение пред човеколюбието на Спасителя!

Мисия

07-04-2018, 13:29

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Обръщение на кмета на община Елена

Скъпи съграждани, уважаеми гости,

В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Възкресение Христово. Светлият ден изпълва домовете ни с топлина, посрещаме го с надежда и радост, прави ни по-мъдри и смирени.

Великденските празници ни напомнят, че все по-често трябва да се връщаме към изконните добродетели – милосърдие, състрадателност и човеколюбие. Да бъдем единни и сплотени, с воля и упоритост да работим за един по-добър свят за нас и нашите деца.

Нека на този ден отправим своята молитва за здраве, мир и благодат за себе си, за своите семейства, за народа ни. Да посрещнем Великден с преклонение пред човеколюбието на Спасителя и да благодарим от сърце за това, което имаме.

Стана традиция по Великденските празници еленчани да посрещат драги гости отблизо и далеч. Добре сте ни дошли! Радваме се, че избрахте да сме заедно във възрожденския ни град, където с особена сила се усеща посланието на Великден за силата и тържеството на духа и вярата.

Пожелавам на всички жители на община Елена и на нейните гости здраве и благополучие, светли и спокойни Великденски празници!

 

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

Инж. Дилян МЛЪЗЕВ

Кмет на Община Елена

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов