Състезание по риболов организира Община Елена

Спорт

11-04-2018, 14:30

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Тази пролет общинското състезание по риболов в Елена ще се проведе на язовир „Палици“ в Еленския балкан и е поредната проява от спортно-туристическия календар на Общината за 2018 година.

Затоплянето през последните дни раздвижи рибата във водоема, което предполага добър улов за мераклиите в надпреварата.

Състезанието ще се проведе на 21 април /събота/ и в него може да участва всеки, който отговаря на две условия – да има редовен риболовен билет и да е жител на община Елена.

Състезателите ще бъдат разпределени в три категории – деца и младежи от 10 до 18 години, мъже и жени. Всеки участник трябва да има живарник, кеп и кукоизваждач.

От 8.30 до 9 часа в съботния ден е времето за потвърждаване на участие, жребий, регламент и инструктаж. Следва половин час за настаняване и захранване. От 9.30 ч. е официалното откриване и стартът на състезанието, което ще продължи два часа. След измерване на улова ще бъдат обявени резултатите и наградени победителите. Крайният срок за записване е 18 април в стая 316 на общинската администрация при Марина Симеонова, 0879 101 420. Заявки могат да се подават и в рибарските магазини на града.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)