Латинка Петрова и Робин Кафалиев на еленска сцена в комедията „Любовта – това съм аз”

Велико Търново Лайф

12-04-2018, 10:24

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Участват още актьорите Цветана Благоева, Иван Иванов и Таня Кожухарова

За почитателите на театъра от град Елена Театрално-музикалният център в Разград ще представи премиерния си спектакъл „Любовта – това съм аз“ от Себастиан Тиери. 

Спектакълът с режисьор Андрей Калудов ще бъде на 18 април (сряда) от 18.30 ч. в салона на Народно читалище "Напредък" гр. Елена.

В комедията  са привлечени театралните звезди Робин Кафалиев и Латинка Петрова. Участват още актьорите Цветана Благоева, Иван Иванов и Таня Кожухарова, известна от участието си в телевизионното шоу „Аламинут“, която вече е част от трупата на Драматичен театър „Антон Страшимиров“ в Разград.

Спектакълът ще завърти зрителите във водовъртежа на любовта и ще се опита да даде отговор на въпроса могат ли двама души да продължат да се обичат след изтощителен дългогодишен брак. Ловък майстор на сценичната интрига, с блестящо чувство за хумор, Себастиан Тиери не ни оставя и секунда без усмивка.
„Искаме да създадем жанрово разнообразие в нашия репертоар, затова освен на сериозни заглавия, залагаме и на комедийни спектакли като този, защото публиката има нужда и от забавление в театралната зала. Въпреки, че Тиери е смятан за булеварден драматург, неговият стил е висок и в творбите му няма пошлост, каквато в последно време се появява в комедиите“, коментира Тодор Мадолев, директор на Театрално-музикалния център в Разград.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов