Хора от Велико Търново и Горна Оряховица сред пострадалите при трагедията на ралито в Шумен

Животът

15-04-2018, 20:01

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Състезателен автомобил се вряза в публиката на рали

Състезателен автомобил се вряза в публиката

Шестима зрители са в болница, след като състезателен автомобил се вряза в публиката на планинското рали "Мемориал Валерий Великов" в района на Шумен, съобщи БНР. Те са приети в спешното отделение на многопрофилната болница в града, обясни директорът на лечебното заведение д-р Атанас Атанасов.

И.Н. на 37 г. от Велико Търново е с контузна рана на главата, която е обработена от лекарите и той няма да остава в болницата. К. Ц. на 30 години от Горна Оряховица е със счупена дясна подбедрица, който ще остане за лечение в Шумен. Л. Й., 23-годишна от Горна Оряховица е със счупена костица на лявото ходило, която също е прегледана и обработена от лекарите, но не е оставена в болницата.

Е.И на 43 години от Шумен е с фрактура на лявата подбедрицата, който също остава за лечение. К.Н. на 52 години от Стара Загора с охлузено коляно, който бе освободен от болницата след обработка на раната.  Още едно момиче - Десислава от Шумен, е отишла в болницата, но е освободена, допълниха организаторите на ралито.

Инцидентът стана по време на третия манш от "Мемориал Валерий Великов". Според очевидци пилотът Николай Георгиев с лек автомобил БМВ първо се ударил в кол, след това в мантинелата и се врязал в публиката. Четири линейки са били на място. След инцидента състезанието беше прекратено.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов