Провеждат информационна кампания в Лясковец по проект за българското европредседателство

Велико Търново Лайф

16-04-2018, 14:19

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Целта е да повишат информираността на жителите от селата

Община Лясковец стартира информационни кампании на 17 и 18 април 2018 г. на територията на гр. Лясковец, с. Драгижево, с. Джулюница и с. Козаревец, по проект „Моят отпечатък в Българското председателство”.  

На 17 април жителите на селата: Драгижево, Джулюница и Козаревец ще се запознаят със същността и целите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Целта на изнесените кампании е да повишат информираността на жителите от селата относно приоритетите на Председателството.  

Информационно събитие ще бъде проведено и в СУ „Максим Райкович”, гр. Лясковец на 18 април от 13:00 ч.. Пред учениците от училището ще бъдат представени приоритетите на Българското председателство и по-специално приоритетите в сектор „Младеж”.  

Изнесените информационни кампании са част от първия тематичен модул на проект „Моят отпечатък в Българското председателство”. Чрез информационните събития ще се повиши информираността на жителите на Община Лясковец, като акцент се поставя върху обхващане на селищата, в които до момента не е провеждана кампания относно Българското председателство на Съвета на ЕС.  

Проект „Моят отпечатък в Българското председателство” се реализира от Община Лясковец, в партньорство със СУ „Максим Райкович“, гр. Лясковец и НЧ „Земеделец – 1899”, с. Козаревец.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)