Второкласници от СУ „Емилиян Станев” с планетарно предизвикателство по случай Световния ден на книгата

Животът

20-04-2018, 09:03

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Невероятните възпитаници на преподавателката Цанка Маринова с видео послания към света

Невероятните възпитаници на преподавателката Цанка Маринова отправиха планетарно предизвикателство по повод Световния ден на книгата и авторското право 23-ти април. Малчуганите от 2 „В” клас в СУ „Емилиян Станев” приканват чрез

видео клип в Youtube / https://www.youtube.com/watch?v=0s3oJFGKL5o/ деца от всички националности, от близо и далеч, да участват в невиждан маратон на четенето.

„По случай Световния ден на книгата и авторското право ,23 април, приканваме всички обичащи книгата да участвате в нашето начинание – маратон на четенето. Книгите са познание, книгите са вдъхновение и удоволствие. Нека заедно да отбележим значимостта им и да прочетем вълшебните им страници . Изпращайте вашите клипове с инициативи ви по четене на имейл : marinovak@abv.bg” – призовават второкласниците на лъчезарната Цанка Маринова.

Амбициите на великотърновската преподавателка и нейните възпитаници е да споделят със света любовта си към книгите, както и да покажат, че никое разстояние и език не могат да разделят хора, завладени от невероятните истории, криещи се между страниците и очакващи невръстни откриватели.

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов