Община Елена със силно представяне на туристическото изложение във В. Търново

Велико Търново Лайф

21-04-2018, 16:57

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Община Елена за поредна година взе участие в най-мащабното изложение за културен туризъм в България, което се провежда във В.Търново. В тазгодишното издание на борсата се представиха 60 изложители от страната и чужбина.
 
На централно място на изложението Община Елена впечатли посетителите с представянето на възможностите за туризъм в Еленския балкан, предстоящите събития от културния и спортно-туристическия календар, културно-историческото наследство, както и новите туристически атракции, които привличат гости отблизо и далеч.
 
Щандът на общината бе посетен от официалните гости на събитието, които проявиха определен интерес  - зам.-министърът на туризма Любен Кънчев, областният управител проф. Любомира Попова и кметът на старата столица Даниел Панов. Представителите на общината ги поканиха за предстоящия най-голям празник в нашия град – Празникът на еленския бут, чието седмо издание ще се проведе от 26 до 28 октомври.
 
Изложението продължава до събота, като днес експерти от общината  ще вземат участие в национална  среща на Туристическите информационни центрове в страната. За първи път борсата се провежда в Двореца на културата и спорта, домакини са Общинска агенция по туризъм „Царевград Търнов“.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов