Малките фотографи от Константин обраха наградите на общински конкурс

Мисия

23-04-2018, 11:56

Снимка:

Назар Хасанова

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Повече от 20 участници представиха над 45 снимки за надпреварата „Събитията около мен“

Повече от 20 участници представиха над 45 снимки за фотоконкурса „Събитията около мен“, организиран от Община Елена и МКБППМН. Целта на организаторите бе да се провокира интереса на младите хора към разнообразието от събития, случващи се през месец март в града и селата. Със свои фотоси участваха ученици от петте училища и от Центъра за подкрепа за личностно развитие.

Победителите в отделните възрастови групи бяха обявени и наградени по време на един друг конкурс – „Наш любим герой“ във връзка със Седмицата на детската книга и изкуствата за деца.

В групата първи-четвърти клас първо място спечели Назар Хасанова от Основното училище в Константин. От същото школо е Хазар Хасанова с втора награда. Гергана Димитрова и Аксу Ибрямова, ученички от Началното училище в Елена, възпитанички на ЦПЛР, си поделиха третото място в конкурса.

При втората възрастовата група – пети-седми клас училището в Константин спечели две награди – първо място за Гюлбие Юсеинова и второ за Нели Ботева. Трета се класира Айсел Алексиева от Основното училище в Беброво.

При големите – осми–дванадесети клас има само поощрителни награди и те са за учениците от СУ „Иван Момчилов“ Деница Кънчева, Емрах Стефанов, Леонардо Сашев и Стефан Йорданов.

Всички победители в конкурса получиха награди, осигурени от организаторите.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов