Двама пияни и един надрусан зад волана спипа полицията за денонощие в областта

Крими

27-04-2018, 09:45

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

И тримата шофьори са отказали кръвни проби

Двама водачи, употребили алкохол са установени във В. Търново и Павликени. Тази нощ в 01,10 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 24-годишния Л. П. от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1.28 промила. Водачът е отказал кръвна проба.

Същата нощ в Павликени е извършена проверка на лек автомобил «Ситроен», управляван от неправоспособния И. И. (26 г.) от с. Батак. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,57 промила. И. И. е отказал кръвна проба. По двата случая са образувани бързи производства.

Водач, употребил наркотични вещества е установен в Г. Оряховица. Вчера в 19,15 ч. при проверка на мотопед «Ямаха», управляван от 28-годишния Н. Н. от същия град е установено, че водачът се е качил на возилото, след употреба на наркотични вещества. При проверка с техническо средство, апаратът е дал положителна реакция на амфетамин. Н. Н. е отказал кръвна проба. По случая е образувано бързо производство.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов