Търновската полиция издири шофьора побойник от ул. „Магистрална”, утре дава показания

Крими

29-04-2018, 16:25

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Търсят се още очевидци и потърпевшият, който се оказа британец

Великотърновската полиция днес е предприела нужните действия след случая на агресия на ул. „Магистрална”, когато шофьор преби друг заради забележка за висока скорост. „Водачът е установен и му е връчена призовка. Утре ще се яви в РУ - В. Търново, за да даде показания. Установен е и авторът, заснел видеоклип със случката, публикуван в интернет. Утре той също ще даде показания в полицейското управление. Полицейските служители работят по установяване на потърпевш и очевидци. По случая е образувана преписка.” – се казва в официално съобщение от пресслужбата на Областната дирекция на мВР в старата столица.

Водач на автомобил с рег. номер СО 8947 ВР днес карал с висока скорост по ул. „Магистрална”, според очевидците на инцидента. Спирайки на светофара, негов възрастен колега се осмелил да му направи забележка, че излага останалите участници в движението на опасност. Тогава получил няколко тупаника от стопанина на колата със софийска регистрация.

В социалните мрежи се появиха клипове на екшъна и събират възмущението на великотърновци.https://www.facebook.com/mariya.yotova.7/videos/pcb.785883281614048/785880241614352/?type=3&theater. Оказа се, че потърпевшият е британец.

От Дирекцията на МВР във Велико Търново апелират към гражданите, когато станат свидетели на извършвани нередности, незабавно да сигнализират на тел. 112.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов