Без победител след снощната среща между "Етър" и "Локо" - Пловдив

Спорт

01-05-2018, 07:23

Снимка:

архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

„Етър” завърши 1:1 с „Локо” (Пд) в последния мач от груповата фаза на Първа лига. „Виолетовите” атакуваха непрекъснато, но така и не съумяваха да вкарат гол до 86-ата минута, когато от дузпа Велко Батрович донесе равенството. Подробности бяха оповестени на официалния сайт на тима etarvt.bg.

Домакините владееха играта и създаваха положения пред Милина, но показаха неумение да реализират. Още в 6-ата минута Руменов стреля над гредата, после удари покрай рамката отправиха и Мане и Петков. В 21-ата минута Почански стреля с глава, но вратарят улови. Най-чистото положение бе в следващата минута, когато Петков с глава насочи топката под гредата, но Милина извади в корнер.

Така се стигна до 34-ата минута, когато Дани Младенов в пеналта си поведе топката, но бе изритан от Абдулахи, но реферът не посочи бялата точка въпреки протестите на играчите и треньорския щаб, което вбеси публиката.

В ответната атака „виолетовата” защита сгреши и Михалевич вкара за 0:1 при първата атака на „смърфовете” в мача. Последва удар на Мане, избит от вратаря.

Не се промениха нещата и след почивката. В 52-ата минута Почански изведе пред вратата Петков, но той се размина с топката. В следващата атака пак Почански напредна отляво и стреля, но ударът бе избит в корнер. После пък Руменов от фаул и Петков със задна ножица стреляха над гредата. Атаките продължаваха, но гол така и не падаше. Удар на Скерлев в 75-ата минута бе уловен от вратаря.

В 84-ата минута Батрович си заработи фаул и стреля, а топката се отби от ръката на Банович, като този път реферът отсъди дузпа. От бялата точка Велко Батрович не сгреши и изравни резултата – 1:1 в 86-ата минута, а до края нови голове не паднаха.

„Етър”: Хр. Иванов, Филипов, Гълъбов (46 Скерлев), Василев, Атанасов, Сърмов (65 Батрович), Мане, Руменов, Почански, Петков, Младенов (79 Ивайлов).

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов