На обществото се насаждат несъществуващи теми, според съюз "Демократична България"

Животът

04-05-2018, 16:43

Снимка:

"Янтра ДНЕС"

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Според представителите на политическия съюз "Демократична България" във Велико Търново в обществото се насаждат несъществуващи теми, а за истинските проблеми не говорят нито политиците, нито медиите. Това съобщи в пресклуба на БТА в областния град Людмила Илиева от областното ръководство на ДСБ във Велико Търново. 
Тя припомни, че в обединението са заедно с партиите "Да България" и "Зелените", защото имат сходни позиции по важни въпроси и гледат в една посока. 
Според Йордан Байчев обединението е единствената дясна алтернатива на ГЕРБ, а трите партии се подготвят за съвместно явяване на всички предстоящи избори.
Експертен екип от 23-ма души ще създава управленски алтернативи, които ще бъдат политическата рамка върху която ще стъпи предизборната програма на политическия съюз на национално равнище, отбеляза Сева Памукчиева, областен председател на партия "Да България".
Сред местните каузи на трите партии са кампании, свързани с подобряване на качеството на въздуха във Велико Търново и инициативи за прозрачност и ускоряване на процедурите за довършването на Автомагистрала "Хемус", заяви Дончо Бораджиев от партия "Да България".
Спешно въвеждане на електронното управление за да се минимализира корупцията и узаконяването на уведомителни режими, вместо разрешителни за бизнеса, са сред другите приоритети на партиите от политическия съюз.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов