Установиха трима, нарушили заповед за защита от домашно насилие - velikotarnovo.utre.bg

Установиха трима, нарушили заповед за защита от домашно насилие

08 май 2018, 11:21 | Мария Христова
  • Снимка:
    velikotarnovo.utre

Двама са арестувани за 24 часа

Бързо производство за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие е започнато в РУ – Велико Търново срещу 51-годишен мъж от областния град. В понеделник в 00,40 ч. в полицейското управление е получен сигнал за семеен скандал. Изпратеният на адреса полицейски екип е установил, че Н. Р. не е изпълнил съдебна заповед за незабавна защита, според която е бил задължен да се въздържа от домашно насилие спрямо 45-годишната си съпруга и я е ударил. Мъжът е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Бързо производство за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие е започнато в търновската полиция и срещу 21-годишния Д. М. В събота следобед съдействие в полицейското управление е потърсил 65-годишен мъж. Той обяснил, че синът му е нарушил съдебна заповед за защита от домашно насилие и е дошъл в дома му. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил и задържал Д. М.

Бързо производство за нарушаване на съдебна заповед за защита от домашно насилие е започнато и в полицейското управление в Павликени срещу 49-годишен мъж от града. В петък около обяд в търговски обект в Павликени полицейски служители установили С. С., известен на полицията, който е нарушил съдебна заповед за защита от домашно насилие спрямо съпругата си и е посетил работното й място.

И по трите случая са започнати досъдебни производства.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета