Разкриха три кражби, едната – на детска количка

Крими

11-05-2018, 10:52

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Спипаха и рецидивист, обрал дома на друг криминално проявен

Служители на полицейското управление в Г.Оряховица установиха жена, извършила кражба на детска количка – Кражбата е извършена на 10 май от двора на детска ясла в гр. Г.Оряховица. Установена е 33 годишната С.Ш., която е извършила кражбата. Детската количка е установена и върната на собственика. В РУ Г.Оряховица е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 194,ал.1 от Наказателния кодекс, който предвижда до 8 години затвор.

Великотърновските полицаи пък установиха извършител на две кражби на вещи и златни накити от къща в с. Самоводене и от с. Ресен. Кражбите са станали през месец юли миналата година, като към момента 40 годишният извършител от с. Раданово излежава влязла в сила присъда в Затвора Ловеч. Работата по доказване на престъпната му дейност продължава. 
Полицията разкри и извършител на кражба на телевизор от сутеренно помещение в гр. В.Търново. Кражбата е извършена в периода 20 – 28 февруари 2018г. Установен е извършителят - 23 годишния П.Т. от гр. В.Търново, известен на органите на МВР , с 18 криминалистически и съдебни регистрации, който е извършил кражбата на телевизор, приемник и др. вещи от помещение, собственост на 26 годишния С.М., също известен на органите на МВР. Извършителят е привлечен в качеството на обвиняем, извършена му е криминалистическа регистрация, работата по случая продължава.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)