Стелияна Христова и Савов с концерт за 24 май

Велико Търново Лайф

20-05-2018, 16:00

Снимка:

личен архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Ексклузивният лайв ще се състои в един от най-големите и елитни великотърновски клубове

Празничният 24 май ще събере за пореден път на една сцена музикалните звезди Стелияна Христова и Петко Савов. Великотърновските изпълнители подготвят концерт по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, с който да поздравят всички граждани и гости на старата столица.
Стелияна, която преди няколко години спечели по безапелационен начин „Гласът на България”, със своята завидна вокална класа ще превърне вечерта в неповторимо и бляскаво изживяване. Освен много българска музика, на сцената ще прозвучат и някои от най-хубавите и обичани световни хитове, аранжирани от Савов.
Ексклузивният лайв ще се състои в един от най-големите и елитни великотърновски клубове, който ще отвори врати за почитателите на Савов и Стелияна още в 22:30 часа.
Междувременно, с пълна сила и с изключително голям успех продължава да върви и първото национално турне на двамата музиканти. Следващите им концерти ще се случат до края на юни, в популярни клубове в Свищов, Варна, Бургас и Пловдив.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов