Стопанска академия отново посрещна свои бивши възпитаници

Животът

22-05-2018, 12:43

Снимка:

Стопанска академия

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

40 години от завършването си отбеляза випуск 1978

В рамките на два дни Стопанска академия отново гостоприемно отвори врати, за да приеме за пореден път свои бивши студенти. Четиридесет години от завършването си отбелязаха студентите от випуск 1978 г. На срещата присъстваха 17 души, понастоящем живеещи в градовете Ловеч, Велико Търново, Разлог, София, Пловдив, Стара Загора, Русе и Хасково. Те учредиха нов Алумни клуб, който именуваха „Икономика и организация на вътрешната търговия 78”. За председател на клуба бе избрана Марияна Колева от град Хасково.

Своя среща проведе и Алумни клуб „Випуск 1971”. В събитието участваха 66 души, които с радост и вълнение отново прекрачиха прага на Алма матер. Членовете на този клуб се срещат в Свищов на две години.
По време на срещите бившите възпитаници получиха актуална информация за Стопанска академия, организацията на образователния процес, проблемите, предизвикателствата и възможностите пред висшето училище. Споделени бяха много истории и забавни случки от студентските години, и спомени за техните преподаватели. И двете групи си пожелаха скоро отново да се съберат заедно тук, в тяхната Алма матер.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)