Санкционираха 55 граждани при специализирана полицейска операция в Павликени

Крими

22-05-2018, 19:06

Снимка:

областна дирекция на МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Образувано е едно бързо производство за нерегламентиран превоз на пътници

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и безопасността на движение се проведе днес на територията на община Павликени. В акцията участваха служители от отдел „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР – В. Търново, РУ – Павликени и Дирекция „Жандармерия“.
Проверени са били 232 граждани и 81 автомобила. Съставени са 32 акта, от тях 7 по Закона за гражданската регистрация, 8 по Закона за българските лични документи и 17 по Закона за движение по пътищата. Наложени са 23 глоби по фиш. Образувано е едно бързо производство за нерегламентиран превоз на пътници.  
От началото на месец май това е третата мащабна акция, проведена в малките населени места на територията на Областната дирекция на МВР – В. Търново. Такива специализирани операции бяха проведени на територията на общините Златарица и Свищов. При акцията в община Златарица бяха проверени 63 автомобила и 105 граждани. Съставени бяха 24 акта и наложени 14 глоби по фиш.

На територията на община Свищов бяха проверени 133 автомобила и 303 граждани. Съставени бяха 78 акта и наложени 30 глоби по фиш, издадени са били 11 заповеди за налагане на принудителни административни мерки и са образувани 4 бързи производства.     



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)