Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour стартира ударно в Горна Оряховица

Велико Търново Лайф

24-05-2018, 13:11

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Изпълнителите споделиха училищни спомени зад кулисите

2 часа най-новите хитове и най-популярните български изпълнители забавляваха публиката в Горна Оряховица, откъдето стартира днес любимото музикално турне. Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, Pavell & Venci Venc’ поздравиха всички по случай празника на града и споделиха училищни спомени зад кулисите по случай празника на славянската писменост и култура 24 май.

Какви ученици са били те и кое е любимото им българско стихотворение? Venci Venc’ изрецитира „Опълченците на Шипка“ и призна, че в училище е бил силен в математиката. Pavell от малък е увлечен от хуманитарните науки и даже сядал на първия чин, „за да прави впечатление“ на учителите. За разлика от Venci, който „пропускал скучните моменти“ на последния чин и изписал училището си с графити с послания за свобода. На последния чин се е подвизавала и DARA, но пък се справяла много добре с всички предмети, особено с литературата. В родния си град Варна задължително присъствала на всички чествания за 24 май.

Михаела Филева се концентрирала в часовете по физика от първия чин, а литературните й предпочитания са за Атанас Далчев и любимото й стихотворение „Книгите“. Михаела Маринова залягала над биологията, а сега в музикалната академия, където е студентка, любимият й предмет е режисурата. Тита пристигна директно от матура по английски за концерта, а само преди дни се яви и на задължителната по литература. СкандаУ продължават да демонстрират, че освен умения във футбола, литературата също им е на сърце - доказателство за това е новият им хит „Чужди усмивки“.

Предпремиерно публиката чу DARA с новия си хит „Все на мен“ и Михаела Маринова с „Очи в очи”, които ще излязат съвсем скоро.  



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов