Безплатен семинар разкрива на великотърновци тайните на психологията

Животът

26-05-2018, 14:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Проявата е утре от 10 до 14 ч. в хотел „Алегро”

За втори път във Велико Търново се организира безплатен психологически семинар за всички, които желаят да задълбочат познанията си в областта на психологията. Темата на семинара е: Тайната на добрите взаимоотношения” и ще се проведе в хотел „Алегро” утре, неделя, от 10 ч. до 14 ч.
Програма на семинара:
10:00 ч. Решаване на конфликти в 4 лесни стъпки
Боряна Младенова, психолог-консултант, ще разгледа въпроса как бихме могли да защитим позицията си, без да създаваме ненужен конфликт и да трупаме негативни емоции в отношенията си – особено с трудни, непреклонни и агресивни хора. Ще представи лесен и ефективен модел, с който ще научим как да имаме здрави лични и професионални взаимоотношения въпреки различията между нас и другите.

11:15 ч. Лечебната сила на прошката
П-р Пламен Младенов, богослов, ще обясни какво е прошката и какво не е, как се повлияват взаимоотношенията ни от нея и как въздейства тя на здравето във всеки негов аспект. Ще отдели специално внимание на травматичните преживявания в миналото, свързани с други хора – дали тогава прошката е в състояние да ни излекува и дали ние сме в състояние да простим.

13:00 ч. Как да презареждаш по-ефективно, за да успяваш
Женя Драгнева, психолог, ще покаже как грижите за нашето физическо и психическо здраве подобряват отношенията ни с околните и ни правят по-щастливи. Ще се занимае с въпроса как да успяваме да си отделяме достатъчно лично време сред водовъртежа от работа и хора. Ще предложи на вниманието ни някои навици, чието усвояване не е трудно, но изисква промяна в начина на мислене и живот.

Към всяка тема е включено време за въпроси и отговори, а входът за всички заинтересовани е свободен.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов