Великотърновските гимнастички на „Етър Елит” с награда от Карнавала Габрово 2018

Велико Търново Лайф

26-05-2018, 11:28

Снимка:

община Габрово

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Те впечатлиха журито със своя спектакъл „Традицията е модерна”

И тази година в рамките на Карнавал Габрово 2018  се проведе конкурс за участие по лична инициатива, под мотото "Габрово-мой малък Брюксел, в който участие взеха 10 групи, в различни раздели.

Организаторите на Конкурса обявиха тазгодишните победители, определени от тричленното жури, което по време на шествието оценява оригиналност на идеите, артистичност на участниците и атрактивно представяне на темата. Това са:

В раздел Голяма група /над 10 участници/ наградата печели  Картина № 58 - Школата за приложно изкуство "Ива Пенчева" и гимнастичките на "Етър Елит' гр.Велико Търново със своя спектакъл „Традицията е модерна”.

В раздел средна група /до 10 участници/, призът се присъжда на Картина № 13 "Приказна Европейска България", Карнавалната картина, представена от най-малките участници в тазгодишния конкурс - децата от I А група на ДГ"Мики Маус" с учители Бистра Георгиева - Чиприянова и Светла Христова.

Организаторите на Карнавал Габрово 2018 обявиха и награда на публиката, която се определи с on-line гласуване, срокът на което беше до днес и всеки, изявил желание, имаше възможността да гласува на страницата на Карнавал Габрово – https://carnival.gabrovo.bg.

Наградата на публиката, с безкомпромисно мнозинство, печели Картина № 16 и децата от ДГ,,Радост'', със своя ,, Килим от цветя‘‘, която получи своите 208 гласа.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов