Инж. Добромир Добрев : "Да мислим позитивно, да вярваме в мечтите си, да надграждаме постигнатото"

Мисия

29-05-2018, 08:36

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Празничен поздрав на кмета на община Горна Оряховица

Скъпи съграждани – горди потомци на достойни горнооряховчани,

Уважаеми гости на Горна Оряховица, 

 

Днес, на празничния 29 май 2018 г., посветен на 150-годишнината от провъзгласяването на Горна Оряховица за община, като градоначалник и горнооряховчанин, се обръщам към Вас с поздрав и послание. Да пазим светла паметта и изграденото от нашите прадеди, за да научават и разказват за дните на радост и изпитания нашите потомци, които да израснат като горди наследници на горнооряховските родове.

Имаме и отстояваме с труд категорични и действия за каузи. Нека те да се случат за всички граждани на община Горна Оряховица със споделеност и добра мисъл. В последните години работихме за обновяването на детски градини, училища, паркове, индустриална зона, жилищни сгради, стадион, централна градска част. Изградихме нови обекти с обществено предназначение в нашия град, детски площадки, спортни площадки. Създадохме събития в духовния живот, които обединяват горнооряховчани и посрещат гостите на града.

Уважаеми съграждани, мечтите се сбъдват, когато истински вярваме в тях! Да съзиждаме с добро, светлина и надежда!

Да бъдем благодарни за всичко, което имаме!

Да мислим позитивно, да вярваме в мечтите си, да надграждаме постигнатото.

Да градим мостове помежду си, обединени в многообразието на човешките личности! Нека да предстоят години на мир, развитие, разбирателство, толерантност между хората и просперитет на Горна Оряховица, родния край и отечеството – България!

Нека с уважение да съхраняваме историята си, да стъпваме уверени в делниците и празниците на настоящето, за да имаме достойно бъдеще! 

 

инж. Добромир Добрев

кмет на община Горна Оряховица

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов