Съдят мъж, повредил две коли, защото спрели пред гаража му

Крими

29-05-2018, 13:28

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Нанесените щети по колите са за над 1 800 лв.

Районна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу мъж за повреждане на два чужди автомобила.

Обвинението срещу  Н.К. е за това, че в  периода от 23.05.2017 г. до 25.06.2017 г. в гр.В.Търново, при условията на продължавано престъпление, противозаконно повредил чужди движими вещи, собственост на различни лица и с това им причинил вреди в общ размер 1817,40 лева.

На 23.05.2017 г. обвиняемият, чрез удари унищожил преден десен калник, предна дясна врата, заден десен панел и странично огледало на лека кола „Хонда”, с което причинил на собственика му вреди в размер на 1 427, 40 лева.

На 25.06.2017 г. унищожил задно панорамно стъкло на „Мерцедес”, с което причинил на собственика вреди за 390 лева.

Обвиняемият ползвал гаражна клетка в близост до входа на жилищния блок, в който живее и се дразнел от това, че  се случвало да не може да ползва гаража, поради паркирали пред нея коли. На 23.05.2017 г. забелязал паркиран пред гаража си лек автомобил „Хонда“.  Автомобилът бил паркиран там от мъж, който се бил качил до апартамента на брат си. Ядосан от това, обвиняемият започнал да рита предния десен калник, предната и задната десни врати, като ги деформирал, след което изтръгнал страничното огледало.

Два дни по-късно жена паркирала пред втория гараж лек автомобил „Мерцедес“  и се качила в апартамент на майка й. Обвиняемият отново се ядосал, че има кола спряна в близост до гаража му и  ударил и спукал задното панорамно стъкло.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов