От днес се затваря за ремонт пътят Горна Оряховица – Арбанаси

Мисия

30-05-2018, 09:28

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Изпълнител на ремонта е „Пътни строежи ВТ“

Пътят Горна Оряховица – Арбанаси от днес се затваря за ремонт. Ремонтните дейности в участъка ще продължат през следващите три месеца. Изпълнител на ремонта е „Пътни строежи ВТ“.

Заради ремонта, който ще се извършва на пътя Горна Оряховица – Арбанаси, от днес се спира светофарната уредба до Хлебозавод „Славянка“ по пътя за МБАЛ „Св. Ив. Рилски“. Тъй като автомобилният трафик ще бъде изцяло пренасочен през Лясковец и Шереметя, целта е да се улесни движението на изхода от Горна Оряховица. Светофарът ще остане спрян до приключване на ремонтните дейности.

Припомняме, че ако някой от собствениците на имот в района, в който ще се прави ремонта, е пропуснал да подадат заявление, за да му бъде издаден пропуск за автомобила, може да го направи сега в Информационния център на Община Горна Оряховица. В заявлението трябва да бъде посочено име, адрес, марка и номер на автомобила, планоснимачния номер на имота и телефон за обратна връзка. Заявлението трябва да бъде придружено и от копие на нотариалния акт за собственост на имота.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов