С изложба и празник горнооряховските малчугани посрещат Деня на детето

Мисия

31-05-2018, 07:00

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът награждава най-добрите от конкурса „С очите си видях бедата”

И тази година в Деня на детето Община Горна Оряховица ще зарадва най-малките с весел детски празник. Час и половина малчуганите ще се забавляват с артистите от "UN BESO art & dance center". Програмата предвижда много песни, танци, игри, забавления и изненади. Веселбата ще започне в 17.00 ч. В парк „Градска градина”.

На 1 юни от 11.00 ч. в сградата на РСПБЗН - Горна Оряховица ще бъде открита изложба на детски рисунки на тема „С очите си видях бедата“. Изложбата се организира със съдействието на Община Горна Оряховица и художниците от „ Гоарт“. В експозицията са включени десетки детски рисунки за действията на огнеборци и спасители, видени през погледа на малките. На празника ще присъства кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, който ще награди най-добрите от тях. В програмата ще участват децата от ДГ „Бодра смяна“, които ще пеят и танцуват.

Празникът по традиция ще продължи с обличане на част от децата в защитни дрехи и разходка из улиците на града с противопожарните автомобили на включени сирени.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов