Наградиха победителите в конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”

Животът

01-06-2018, 13:18

Снимка:

областна администрация

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На церемонията присъстваха зам.- областният управител инж. Детелина Борисова и комисар Красимир Кръстев

Заместник областният управител инж. Детелина Борисова награди победителите в конкурса за детска рисунка на тема "С очите си видях бедата". Награди връчиха и началникът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“,  комисар Красимир Кръстев и директорът на Регионална библиотека „П. Р. Славейков“ д-р Иван Александров. 
"Скъпи деца, благодаря ви за положените усилия и за прекрасните творби, които са сред наградените в конкурса за детска рисунка на тема „С очите си видях бедата“. 
”Професията и смелостта на огнеборците е привлекателна за всяко дете. Вие сте представили работата им, като трудна и опасна, но и като изключително благородна. Всяка една ваша рисунка показва драматични моменти от спасителни дейности, но е заредена и с послание за надежда и сигурност. Благодарение на денонощната работа на огнеборците и спасителите, ние живеем по-спокойно и уверено. Пожелавам успех на всички участвали, поздравявам преподавателите и родителите на младите творци, които насърчават децата си", каза заместник областният управител инж. Детелина Борисова по време на церемонията по награждаването на децата в сградата на библиотеката.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов